Ketelbinkie hardlopen, verbeter je looptechniek en train mee met een leuke groep!


Zoek je ter verbetering van je looptechniek of gewoon voor de gezelligheid een leuke hardloopgroep? Dan is hardlopen bij Ketelbinkie iets voor jou! Iedere maandag- en woensdagavond trainen we op een openluchtlocatie in Rotterdam.

Bij Ketelbinkie hardlopen wordt op twee niveaus getraind: beginnersniveau (maandagavond) en gevorderdenniveau (woensdagavond). Daarnaast is er elke eerste vrijdag van de maand een training op de baan voor de gehele groep. De trainingen staan onder deskundige leiding. De trainer besteedt aandacht aan de warming-up, loopscholing, een zeer afwisselend hoofdprogramma en een cooling-down. Voor de woensdaggroep is enige loopervaring een vereiste, dat wil zeggen dat je een half uur achter elkaar kunt hardlopen. Ook is het aan te bevelen dat je regelmatig voor jezelf loopt. Voor de maandaggroep gelden geen voorwaarden. Regelmatig nemen leden deel aan kleine en/of grotere hardloopevenementen, dan wel aan door de groep zelf georganiseerde loopjes.

We hebben momenteel in totaal zo’n 45 lopers; vrouwen en mannen van uiteenlopende leeftijden. Ketelbinkie hardlopen is aangesloten bij de Front Runners, een wereldwijde organisatie met veel gay hardloopgroepen.

Contributie
De contributie voor lidmaatschap van één van beide groepen bedraagt €97,50 per jaar. Een dubbellidmaatschap is ook mogelijk voor €146,25 per jaar. Deze contributie is exclusief het algemene lidmaatschapsgeld voor Ketelbinkie: €17,50 per seizoen.

Interesse in Ketelbinkie hardlopen?
Elke eerste training van de maand is er gelegenheid kennis te maken en/of eens vrij-
blijvend mee te trainen. Meld je daarvoor vooraf aan bij de coördinatoren via
onderstaand email adres.
Informatie
Tijden en locaties
Maandagavond van 19:15 uur - 20:15 uur
Vanuit Sportcomplex 'het Langepad' (PAC)
Langepad 16, 3062 CJ, Rotterdam

Woensdagavond van 19:15 uur - 20:45 uur
Vanuit Sporthal Kralingen, Slaak 15, Rotterdam
Aantal leden
30
Contributie
€ 97,50 per jaar voor één van beide groepen, exclusief € 17,50 algemeen lidmaatschapsgeld
Coördinator
Rick en Leon (hardlopen@ketelbinkie.net)
Interesse in Ketelbinkie hardlopen? Klik hier voor het aanmeldformulier.
Volg ons online