Zelf een sport starten?

Wil jij een sport beoefenen, die je niet hier rechts bij de Ketelbinkie-sporten ziet staan? Golven, basketballen, tafeltennisen, of toch misschien iets heel anders? Bij ons krijg je de ruimte om de sport van jouw keuze op te starten.

In 2009 staken een aantal vrouwen de koppen bij elkaar en introduceerden vrouwenvoetbal. Dit jaar werd equality dansen toegevoegd. Eigenlijk zijn alle sporten bij Ketelbinkie zo onstaan, vanaf het moment dat enkele Ketelbinken op het idee kwamen om samen met elkaar een volleybalclub te beginnen. Een nieuwe sport kan van alles zijn, zolang het maar past binnen de doelstellingen van de vereniging en er (natuurlijk) voldoende animo voor is.

Rendabel
Omdat we snappen dat niet elke beginnende sport direct rendabel is heeft de vereniging een ‘startkapitaal’ voor elke startende sport. Na twee jaar is het wel de bedoeling dat de sport zelf de broek op kan houden, maar uiteraard krijg je daarbij alle steun van het bestuur en de overige sportcoördinatoren.

Iets voor jou?
Verras ons en kom met een goed doortimmerd plan. Hoeveel deelnemers heb je al? In welke sportomgeving wil je gaan sporten? Zet het in je plannetje en laat het ons weten op bestuur@ketelbinkie.net. Of vul het formulier in bij 'Contact'.
Volg ons online