Zomer- en wintertennis bij Ketelbinkie: ontspanning en inspanning in een gezellige sfeer.


Zin om in een ongedwongen sfeer een balletje te slaan op de tennisbaan? Bij Ketelbinkie tennis kun je ’s zomers en in de winter tennissen, samen met een groep enthousiaste tennis(st)ers van elk niveau. We spelen het hele jaar door op ‘all weather’ banen, dus laat je niet tegenhouden door het weer.


Zowel beginnende als meer gevorderde tennissers zijn welkom om een balletje te komen slaan met ons team. Gezelligheid staat voorop al kan het er af en toe ook beoorlijk fanatiek aan toe gaan. Je kunt ook meespelen met toernooien en competitie en ook het volgen van lessen behoort tot de mogelijkheden. Het spreekt voor zich dat we na het spelen nog even gezellig een drankje drinken in het gezellige kantine van het sportpark.

Contributie
De contributie van Ketelbinkie tennis bedraagt €80,- per seizoen. Het winterseizoen loopt van oktober t/m maart en zomerseizoen van april t/m september. Deze contributie is exclusief het algemene lidmaatschapsgeld voor Ketelbinkie: €17,50 per seizoen.

Interesse in Ketelbinkie tennis?
Kom een keertje langs om de sfeer te proeven. Neem je racket mee, zodat je direct mee kan tennissen. Meld je even aan bij de tenniscoördinator Marc op onderstaand emailadres, of vul het aanmeldformulier in.
Informatie
Tijden en locaties
Zomerseizoen (april-september)
Winterseizoen (oktober-maart)
Zaterdagochtend 11:00-13:00
We spelen buiten op smashcourtbanen (allweathercourt) op het tennispark Blijdorp. Zie www.tennisparkblijdorp.nl voor meer informatie, waaronder een routebeschrijving. 
Aantal leden
27
Contributie
€ 80 per seizoen, excl. algemeen lidmaatschapsgeld
Coördinator
Marc (tennis@ketelbinkie.net)
Interesse in Ketelbinkie tennis? Klik hier voor het aanmeldformulier.
Volg ons online