Ketelbinkie volleybal, een echte teamsport!


Ben jij op zoek naar een leuke teamsport in een ongedwongen sfeer? Volleybal spelen bij Ketelbinkie is naast serieus trainen ook vooral fun en gezellig. Met een groep van ongeveer 10 spelers trainen we elke maandag van 20.00 - 22.00 uur in sporthal De Oostervant onder leiding van onze vaste trainer. Lijkt het je wat? Kom meespelen!

Wedstrijden en internationale toernooien
Naast de trainingen en partijtjes op de maandag doen we ook mee aan wedstrijden. Elk seizoen spelen we mee aan de homocompetitie in Utrecht. Sommige teams hebben een gemengde mannen/vrouwen samenstelling en er wordt op verschillende niveaus gespeeld. Dit seizoen (17-18) willen we meespelen met 1 team.

Naast de competitiewestrijden doen we ook regelmatig mee aan binnen- en buitenlandse toernooien bij bevriende GLBTQ+ sportclubs die net als Ketelbinkie zijn aangesloten bij de EGLSF (European Gay Lesbian Sports Federation).Training
Bij Ketelbinkie volleybal hebben we onze vaste trainer André. Deze heeft een sportopleiding gehad, dus weet alles van sporten en in het bijzonder volleybal. De wekelijkse training is dus niet alleen maar tegen elkaar spelen, maar ook oefeningen om je techniek te verbeteren en spelinzicht te krijgen. Ook hebben we het over de door ons gehanteerde systemen en worden diverse spelsituaties uitgelegd en nagebootst zodat je weet wat je in welke situatie het beste kan doen. Zo is het goed om te weten wat jouw positie is bij het afvangen van een midaanval of een terugkerende bal bij een blok. Weet je nog niets over de volleybalsystemen of techniek? Dat is ook geen probleem, dit wordt regelmatig behandeld in de training.

Contributie
De jaarlijkse contributie voor volleybal is € 210,- per jaar (studenten hebben 25% korting). Dat komt neer op opgeveer 5 Euro per training. Daarnaast is er nog € 17,50 voor het algemene lidmaatschap van Ketelbinkie.

Interesse in volleybal bij Ketelbinkie?
Interesse in Volleybal bij Ketelbinkie en/of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op met onze sportcoördinator en kom gewoon vrijblijvend meespelen op één van onze speelavonden. Laat het wel even weten aan de coördinator, dan houdt hij er rekening mee dat je komt. Je kunt ook contact opnemen via de Facebook volleybal pagina (messenger).
Informatie
Tijden en locaties
Maandagavond 20:00 - 22:00 uur
Sporthal Oostervant, Oostervantstraat 25, Rotterdam
Aantal leden
12 (we zijn op zoek naar meer spelers!!)
Contributie
€ 190 per jaar (~5 Euro per training), excl € 17,50 algemeen lidmaatschap
Studenten hebben 25% korting, excl het algemeen lidmaatschap.
Coördinator
Dennis (volleybal@ketelbinkie.net)
Interesse in Ketelbinkie volleybal? Klik hier voor het aanmeldformulier.
Volg ons online