badminton

Behendigheid, slim spelen en uithoudingsvermogen: dat is ketelbinkie badminton!

Kom een keer meespelen!
Wil je ervaren hoe de shuttle jouw gevederde vriend wordt? Kom meespelen en besluit dat badminton jouw sport wordt! Badminton is een binnensport dus je hebt niet te kampen met de westenwind; wel met de behendigheid van je ketelbinkie medespelers.

Niveaus en training
Bij ketelbinkie badminton spelen ruim twintig mannen en vrouwen. Het niveau van de spelers varieert van beginnende spelers tot gevorderden. Per seizoen wordt er gekeken of er voldoende animo is om conditie en techniek trainingen te organiseren.

Toernooien en competities
Er zijn diverse binnen- en buitenlandse competities waaraan je kunt deelnemen. Competities worden door nationale en internationale LGBTIQ+ badmintonverenigingen georganiseerd. We spelen onder andere in Delft, Amsterdam, Antwerpen en Nijmegen.

Sportseizoen
Het badmintonseizoen loopt van 1 september tot en met 30 juni. Tijdens het seizoen kun je twee avonden per week sporten: op maandagavond en woensdagavond. Op de maandagavond spelen we alleen met ketelbinkie leden. Op woensdagavond spelen we samen met badmintonvereniging Asterix.

 

Informatie

Coördinatoren ketelbinkie badminton
Mark Rodijk & Raymond Resida  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijden en locaties
Maandag van 20:00 - 22:00 in Recreatiecentrum Oostervant, Oostervantstraat 25, Rotterdam

Woensdag van 19:00 - 21:00 in Sporthal Kralingen, Slaak 15, Rotterdam

Contributie
Deze bedraagt € 200,- per jaar en is exclusief de contributie voor algemeen lidmaatschap (zie hiervoor ledeninformatie).