hardlopen

Wil je je looptechniek verbeteren of meer gezelligheid bij het hardlopen?
Dan is ketelbinkie hardlopen iets voor jou!

Kom hardlopen bij ketelbinkie!
Wil je een keer meetrainen om te kijken of het wat voor je is? Stuur dan onze coördinator direct een bericht of vul het contactformulier in! Nieuwe leden beginnen op maandagavond. De trainer kijken naar jouw looptechniek en bepaald samen met jou of je ook mee kan lopen bij de gevorderde lopers op de woensdag. 

Niveaus en training
Bij ketelbinkie hardlopen wordt op twee niveaus getraind: de maandaggroep is voor de iets minder lange afstandslopers en de minder geoefende lopers. De woensdaggroep is voor de wat langere afstandslopers en de snellere lopers. Voor de training op woensdag is enige loopervaring een vereiste, dat wil zeggen dat je een half uur achter elkaar kunt hardlopen. De deskundige trainer zorgt voor een zeer afwisselend hoofdprogramma met vooraf een warming-up en afsluitend een cooling-down.

Competities en toernooien
Regelmatig nemen ketelbinkie hardlopers deel aan kleine en/of grotere hardloopevenementen, dan wel aan door de groep zelf georganiseerde wedstrijden.

 

Bij ketelbinkie hardlopen verbeter je looptechniek en train samen met een leuke groep!

 

Informatie

Coördinator ketelbinkie hardlopen
Bob Philipsen en Ineke Kuypers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijden en locaties
Maandagavond van 19:30 - 20:45

Vanuit Sportcomplex 'het Langepad' (PAC) Langepad 16, Rotterdam

Woensdagavond van 19:15 - 20:45
Vanuit Sporthal Kralingen, Slaak 15, Rotterdam

Contributie
Deze bedraagt € 90,-- voor 1 avond. Loop je mee op beide avonden bedraagt deze € 140,-- en is exclusief de contributie voor algemeen lidmaatschap (zie hiervoor ledeninformatie).